Радови на изолацији школе

IMG 6fbe62c7496bcaa445926c11bf0f2957 V

Фонд за капитална улагања АП Војводине предвидео је нашу школу за реконстуркцију и комплетно санирање, међутим, тај план је одложен због новонастале ситуације.

Иако имамо обећања да ће одлагање бити минимално и да ће радови почети у разумном року, одлучили смо да покушамо да учинимо нешто и сами. Због тога смо у заједници и договору са родитељима покренули акцију постављања изолације на најугроженијим деловима школе. Локална самоуправа и председник општине Ириг су обезбедили средства, а врднички мајстори су донирали свој рад, зној и знање и несебично их уградили у радове који су обављени протеклог викенда. Наравно, помоћ су пружили донацијама у исхрани и други становници Врдника и колектива наше школе.

Овим путем желимо да се захвалимо Зорану Аџији, Нови Њењићу, Ђури Кесићу, Слободану Станисављевићу, Зорану Тешићу, Стеви Илићу,  Вернер Горану , Тихомиру и Бошку Шавији, Миливоју Врховцу, Саши Богуновићу, Срђану Тривићу, Младену Врховцу, Милану Ивошевићу, Далибору Пантелићу, Љубинки и Данијелу Шкобернеу, Бранки Чобрди као и онима који су бринули о исхрани – Маринку Дудићу, Весни Керкез, Сузани Луковњак, Љиљани Мишковић, Феђи Пармачевићу, Петру Кустурићу, Миодрагу Ђурђевићу, Даници Марковић…

Уз бојазан да неко случајном омашком није заборављен, још једном се захваљујемо на жељи и помоћи да од врдничке школе направимо пријатније место за нашу децу.

Радови се настављају… (надамо се).

Директор школе,

Саша Матешић