ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Драги ученици и родитељи, враћамо се у школске клупе!

У наставку следе информације у вези са организацијом нове школске године и саме наставе.

Printable Worksheets For Kids1604681207076523
Школа

Нова школска година почиње у среду, 1.9.2021. Часови трају 45 минута, а распоред звона биће истакнут на улазним вратима школе као и на нашем сајту. Сви ученици од првог до осмог разреда прате наставу непосредно у школи према распореду часова које ће добити од одељењског старешине. Настава почиње свакога дана од 8:00 часова за све разреде.

Пријем ученика првог разреда одржаће се 31.8.2021. у просторијама школе.

Током боравка у школи и ове школске године неопходно је поштовање епидемиолошких мера у циљу сузбијања заразне болести COVID 19. Ученици треба да носе маску од уласка у школу па све до доласка у своје клупе. Маска се обавезно користи приликом кретања ван клупе, разговора, одласка у тоалет… Докле год временски услови дозвољавају, ученици су дуђни да велики одмор проводе у школском дворишту.

Родитељи и други законски заступници који доводе ученике у школу могу допратити ученика до капије школског дворишта али није дозвољен улазак у просторије школе осим у случају најављене посете или позива од стране одељењског старешине. Родитељи су такође дужни да приликом посете носе заштитне маске.

Остале неопходне информације које се не налазе у овој објави, ученици ће добити од својих одељењских старешина.

СРЕЋАН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ!