ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ

Настава за старије разреде наше школе од понедељка 30.11.2020. године одвијаће се онлајн према постојећем распореду часова. Нема поделе на А и Б групу него цело одељење слуша и похађа наставу сваки дан. Ученици су у обавези да присуствују онлајн часовима, а њихово присуство ће бити проверавано свакодневно.

welcome

У највећем делу настава ће се одвијати путем Гугл учионице и њеног сервиса Гугл мит који омогућава праћење наставе уживо. Ритам рада се мења утолико да часови трају 30 минута, док је одмор између часова продужен на 10 минута тако да први час почиње у 8,00; други у 8,40; трећи у 9,20; четврти у 10,00; пети у 10,40; шести у 11,20; седми у 12,00. Свако од наставника ће у послеподневним часовима одредити 30 минута подршке за додатна појашњења и упутства и у то време ће их ученици моћи контактирати.

Поступак оцењивања ће бити прецизиран када школа добије додатна упутства од Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Пројекат једносменског рада наставља да се реализује с тим да ће се за ученике старијих разреда он одвијати онлајн, док ће за ученике млађих разреда једносменски рад бити организован у школи.

Процес рада за ученике млађих разреда се не мења осим почетка наставе – прва група почиње са радом у 8,00, а друга у 10,45.